Bog & idéMarius Brostrøm Kousgaard

Bøger skrevet af Marius Brostrøm Kousgaard

Læs mere om Marius Brostrøm Kousgaard
1 produkter
1 produkter
Sundhedsfremme i kommuner og lokalsamfund
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sundhedsfremme i kommuner og lokalsamfundNicole Thualagant Winslow
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Sundhedsfremme i kommuner og lokalsamfund

Mere om Marius Brostrøm Kousgaard

Her hos Bog & idé kan du købe et stort udbud af bøger fra Marius Brostrøm Kousgaard. På listen nedenfor finder du de seneste af Kousgaards bøger.
Bøgerne fra Marius Brostrøm Kousgaard kan købes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Sundhedsfremme i kommuner og lokalsamfund" udgivet af Gyldendal - "Ph.D.-serie. Tid til kvalitetsmåling?" udgivet af Copenhagen Business School Press

Marius Brostrøm Kousgaards bøger

Marius Brostrøm Kousgaard har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Kousgaards bøger kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Kousgaard er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Marius Brostrøm Kousgaards "Sundhedsfremme i kommuner og lokalsamfund"

Det er muligt at købe Marius Brostrøm Kousgaards "Sundhedsfremme i kommuner og lokalsamfund" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Ph.D.-serie. Tid til kvalitetsmåling?" af Marius Brostrøm Kousgaard

Dette er en også en skøn bog fra Kousgaard, som du godt kan glæde dig til at nyde. Det er Copenhagen Business School Press, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på flere sprog.
Detaljer
Fulde navn:
Marius Brostrøm Kousgaard