Bog & idéMasaaki Hatsumi

Bøger skrevet af Masaaki Hatsumi

Læs mere om Masaaki Hatsumi
0 produkter

Mere om Masaaki Hatsumi

Vi har hos Bog & idé flere bøger skrevet af Masaaki Hatsumi. På listen nedenfor ser du de nyeste af Hatsumis udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sandheden om Ninjutsu " udgivet af Chr. Steinbach - "Stormesterens ninjahemmeligheder " udgivet af Chr. Steinbachs Boghandel

Bøger af Masaaki Hatsumi

Masaaki Hatsumi har to bøger online her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Hatsumi fås bare som hæftet. Hatsumis bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Masaaki Hatsumis "Sandheden om Ninjutsu "

Hos Bog & idé er "Sandheden om Ninjutsu " tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Chr. Steinbach.

Masaaki Hatsumi "Stormesterens ninjahemmeligheder "

"Stormesterens ninjahemmeligheder " er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Chr. Steinbachs Boghandel, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Masaaki Hatsumi