Bog & idéMaurice Blanchot

Bøger skrevet af Maurice Blanchot

1 produkter
1 produkter
Monsieur Antipyrine #3
Monsieur Antipyrine #3Tine Tvergaard
159,95 DKK
Indbundet
(1)
Monsieur Antipyrine #3

Mere om Maurice Blanchot

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger af Maurice Blanchot. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Blanchot.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Monsieur Antipyrine #3" i serien "Monsieur Antipyrine" udgivet af Antipyrine - "Dagens vanvid / Mit dødsøjeblik" udgivet af Edition After Hand

Maurice Blanchots bøger

Du kan finde to bøger af Maurice Blanchot her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan finde Maurice Blanchot bøger i et udvalg af formater. Blanchots bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Maurice Blanchots "Monsieur Antipyrine #3"

Det er muligt at købe Maurice Blanchots "Monsieur Antipyrine #3" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er en del af Blanchots serie "Monsieur Antipyrine". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Antipyrine.

"Dagens vanvid / Mit dødsøjeblik" af Maurice Blanchot

"Dagens vanvid / Mit dødsøjeblik" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Edition After Hand, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Maurice Blanchot