Bog & idéMehrdad Zamani

Bøger skrevet af Mehrdad Zamani

Læs mere om Mehrdad Zamani
3 produkter
3 produkter
Smagen af edderkop
Smagen af EdderkopMehrdad Zamani
69,95 DKK
Lydbog
(0)
Smagen af Edderkop
The taste of spider
The taste of spiderMehrdad Zamani
209,95 DKK
PAPERBACK
(0)
The taste of spider
Smagen af edderkop
Smagen af edderkopMehrdad Zamani
149,95 DKK
e-bog
(0)
Smagen af edderkop

Mere om Mehrdad Zamani

Vi har hos Bog & idé en del bøger fra Mehrdad Zamani. På listen nedenfor har du de seneste af Zamanis bogudgivelser.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Mehrdad Zamanis bøger udbydes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Smagen af Edderkop" udgivet af KetaBBooK - "The taste of spider" udgivet af KetaBBooK - "Smagen af Edderkop" udgivet af Momolydbog - "Smagen af edderkop" udgivet af KetaBBooK - "Smagen af edderkop" udgivet af KetaBBooK¤Saxo Publish

Bøger af Mehrdad Zamani

Der er fem tilgængelige bogudgivelser af Mehrdad Zamani hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Mehrdad Zamani kan købes i flere forskellige formater. Zamanis bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Mehrdad Zamanis "Smagen af Edderkop"

Det er muligt at købe Mehrdad Zamanis "Smagen af Edderkop" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af KetaBBooK.

Mehrdad Zamani "The taste of spider"

Hos Bog & idé er "The taste of spider" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af KetaBBooK.
Detaljer
Fulde navn:
Mehrdad Zamani