Bog & idéMerete Binderup

Bøger skrevet af Merete Binderup

Læs mere om Merete Binderup
2 produkter
2 produkter
Geologisk set - Det sydlige jylland
BOEGERTILSTAERKPRIS
Geologisk set - Det sydlige jyllandPeter Roll Jakobsen
229,46 DKK
Indbundet
(0)
Geologisk set - Det sydlige jylland
Geologisk set - Sjælland og øerne
BOEGERTILSTAERKPRIS
Geologisk set - Sjælland og øerneMerete Binderup
416,46 DKK
Hæftet
(0)
Geologisk set - Sjælland og øerne

Mere om Merete Binderup

Her hos Bog & idé kan du købe et stort udvalg af bøger af Merete Binderup. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Binderups seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Atlas over Fyns kyst i jernalder, vikingetid og middelalder" udgivet af Odense Universitetsforlag - "Geologisk set - Sjælland og øerne" i serien "Geologisk set" udgivet af GO Forlag - "Geologisk set - Det sydlige jylland " i serien "Geologisk set." udgivet af GO Forlag

Bøger skrevet af Merete Binderup

Du kan købe tre bøger af Merete Binderup her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan købe Merete Binderup bøger i udvalgte formater. Merete Binderup bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Atlas over Fyns kyst i jernalder, vikingetid og middelalder" af Merete Binderup

"Atlas over Fyns kyst i jernalder, vikingetid og middelalder" er tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Odense Universitetsforlag.

"Geologisk set - Sjælland og øerne" af Merete Binderup

Hos Bog & idé er "Geologisk set - Sjælland og øerne" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Binderups serie "Geologisk set". Det er GO Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Merete Binderup