Bog & idéMerethe Klint

Bøger skrevet af Merethe Klint

Læs mere om Merethe Klint
2 produkter
2 produkter
Lyt!
Lyt!Merethe Klint
239,95 DKK
Hæftet
(0)
Lyt!
LYT! om samspil i organisationer
STREAM
LYT! om samspil i organisationerMerethe Klint
149,95 DKK
Lydbog
(0)
LYT! om samspil i organisationer

Mere om Merethe Klint

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger fra Merethe Klint. På listen nedenfor ser du de nyeste af Klints bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lyt!" udgivet af Klint - "Ud med dannelsen" udgivet af Historia - "LYT! om samspil i organisationer" udgivet af Lytteratur

Bøger af Merethe Klint

Merethe Klint har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan bestille Merethe Klint bøger i flere formater. Klints bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Merethe Klints "Lyt!"

"Lyt!" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Klint, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Ud med dannelsen" af Merethe Klint

Hos Bog & idé er "Ud med dannelsen" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Historia .
Detaljer
Fulde navn:
Merethe Klint