Bog & idéMette Hegnhøj Mortensen

Bøger skrevet af Mette Hegnhøj Mortensen

Læs mere om Mette Hegnhøj Mortensen
6 produkter
6 produkter
Den kække panda
Den kække pandaMette Hegnhøj Mortensen
259,95 DKK
Indbundet
(0)
Den kække panda
Sprog som værktøj og legetøj
Sprog som værktøj og legetøjMarie Ludvigsen
349,95 DKK
Hæftet
(0)
Sprog som værktøj og legetøj
Små frø
Små frøMette Hegnhøj Mortensen
209,95 DKK
Hæftet
(0)
Små frø
Den kække panda
STREAM
Den kække pandaMette Hegnhøj Mortensen
29,95 DKK
Lydbog
(0)
Den kække panda
Mandfolk
MandfolkMette Hegnhøj Mortensen
259,95 DKK
Indbundet
(2)
Mandfolk
Hul igennem. Nina tør alt
Hul igennem. Nina tør altMette Hegnhøj Mortensen
369,95 DKK
Indbundet
(0)
Hul igennem. Nina tør alt

Mere om Mette Hegnhøj Mortensen

Vi har hos Bog & idé en del bøger skrevet af Mette Hegnhøj Mortensen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Mortensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mandfolk" udgivet af Alinea - "Hul igennem. Nina tør alt" i serien "Hul igennem" udgivet af Gyldendal - "Den kække panda" udgivet af Alinea - "Den kække panda" i serien "Miniværk" udgivet af Alinea - "Små frø" i serien "Kontekst og intertekst" udgivet af Gyldendal - "Elvis & Otto" udgivet af Turbine - "Møgungen" i serien "Billedroman" udgivet af Dansklærerforeningen

Bøger skrevet af Mette Hegnhøj Mortensen

Der er syv tilgængelige bøger af Mette Hegnhøj Mortensen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Mette Hegnhøj Mortensen kommer i samtlige formater. Mette Hegnhøj Mortensen bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Mette Hegnhøj Mortensens "Mandfolk"

"Mandfolk" kan købes online som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Alinea.

Mette Hegnhøj Mortensen "Hul igennem. Nina tør alt"

Hos Bog & idé er "Hul igennem. Nina tør alt" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen er med i serien "Hul igennem". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Mette Hegnhøj Mortensen