Bog & idéMichael Bergenstjerna

Bøger skrevet af Michael Bergenstjerna

Læs mere om Michael Bergenstjerna
2 produkter
2 produkter
Pottetræning på 3 dage
Pottetræning på 3 dageMichael Bergenstjerna
269,95 DKK
Paperback
(0)
Pottetræning på 3 dage
Pottekalender til stort og småt
Pottekalender til stort og småtMichael Bergenstjerna
129,95 DKK
Hæftet
(0)
Pottekalender til stort og småt

Mere om Michael Bergenstjerna

Vi har hos Bog & idé en del bøger fra Michael Bergenstjerna. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Bergenstjerna.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Pottetræning på 3 dage" udgivet af Mountainstar - "Pottekalender til stort og småt" udgivet af Mountainstar

Mere om Michael Bergenstjernas bøger

Du kan bestille to bøger af Michael Bergenstjerna her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Michael Bergenstjerna kommer i samtlige formater. Bøgerne af Bergenstjerna er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Mountainstar.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Pottetræning på 3 dage" af Michael Bergenstjerna

"Pottetræning på 3 dage" er til salg som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Mountainstar.

Michael Bergenstjerna "Pottekalender til stort og småt"

Det er muligt at købe Michael Bergenstjernas "Pottekalender til stort og småt" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Mountainstar, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Bergenstjerna