Bog & idéMichael Chaskalson

Bøger skrevet af Michael Chaskalson

Læs mere om Michael Chaskalson
1 produkter
1 produkter
Mindfulness og stresshåndtering i arbejdslivet
Mindfulness og stresshåndtering i arbejdslivetMichael Chaskalson Michael Chaskalson
159,95 DKK
EBOG
(0)
Mindfulness og stresshåndtering i arbejdslivet

Mere om Michael Chaskalson

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger fra Michael Chaskalson. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bogudgivelser fra Chaskalson.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mindfulness og stresshåndtering i arbejdslivet" udgivet af Akademisk Forlag - "Mindfulness og stresshåndtering i arbejdslivet" udgivet af Akademisk Forlag

Bøger skrevet af Michael Chaskalson

Michael Chaskalson har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Chaskalsons bøger fås i et udvalg af formater. Chaskalsons bøger er desuden udgivet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Akademisk Forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Mindfulness og stresshåndtering i arbejdslivet" af Michael Chaskalson

Hos Bog & idé er "Mindfulness og stresshåndtering i arbejdslivet" tilgængelig som ebog. Det betyder, at du kan læse "Mindfulness og stresshåndtering i arbejdslivet" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Akademisk Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Michael Chaskalson "Mindfulness og stresshåndtering i arbejdslivet"

Det er muligt at købe Michael Chaskalsons "Mindfulness og stresshåndtering i arbejdslivet" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Akademisk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Chaskalson