Bog & idéMichael Gjedde-Nielsen

Bøger skrevet af Michael Gjedde-Nielsen

Læs mere om Michael Gjedde-Nielsen
1 produkter
1 produkter
ABR 89
BOEGERTILSTAERKPRIS
ABR 89Michael Gjedde-Nielsen
926,46 DKK
Hæftet
(0)
ABR 89

Mere om Michael Gjedde-Nielsen

Der er flere bøger fra Michael Gjedde-Nielsen på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Gjedde-Nielsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "ABR 18" udgivet af Karnov Group Denmark A/S - "ABR 89" udgivet af Karnov Group Denmark A/S

Michael Gjedde-Nielsens bøger

Du kan finde to bøger af Michael Gjedde-Nielsen her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan kun købe bøgerne fra Gjedde-Nielsen som hæftet. Bøgerne af Gjedde-Nielsen er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Karnov Group Denmark A/S.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"ABR 18" af Michael Gjedde-Nielsen

Hos Bog & idé er "ABR 18" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Karnov Group Denmark A/S, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Michael Gjedde-Nielsen "ABR 89"

"ABR 89" kan købes som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Karnov Group Denmark A/S, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Gjedde-Nielsen