Bog & idéMichael Wulff

Bøger skrevet af Michael Wulff

Læs mere om Michael Wulff
2 produkter
2 produkter
Strategi og frivilligt engagement
BOEGERTILSTAERKPRIS
Strategi og frivilligt engagementMichael Wulff
212,46 DKK
Hæftet
(0)
Strategi og frivilligt engagement
Den nødvendige frivillighed
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den nødvendige frivillighedMichael Wulff
339,96 DKK
Paperback
(0)
Den nødvendige frivillighed

Mere om Michael Wulff

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort sortiment af bøger af Michael Wulff. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Wulffs bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Strategi og frivilligt engagement" udgivet af Forlaget Ingerfair - "Den nødvendige frivillighed" udgivet af Frydenlund - "Michael Wulff forklarer alt" udgivet af ArtPeople

Mere om Michael Wulffs bøger

Michael Wulff har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan købe Michael Wulff bøger i forskellige formater. Wulffs bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Michael Wulffs "Strategi og frivilligt engagement"

"Strategi og frivilligt engagement" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Forlaget Ingerfair, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Den nødvendige frivillighed" af Michael Wulff

Det er muligt at købe Michael Wulffs "Den nødvendige frivillighed" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Frydenlund, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Wulff