Bog & idéMikala Rosenkilde

Bøger skrevet af Mikala Rosenkilde

Læs mere om Mikala Rosenkilde
2 produkter
2 produkter
Kongamato
KongamatoMikala Rosenkilde
149,95 DKK
EBOG
(7)
Kongamato
Kongamato
STREAM
KongamatoMikala Rosenkilde
149,95 DKK
Lydbog
(7)
Kongamato

Mere om Mikala Rosenkilde

Mikala Rosenkilde har forskellige bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bøger fra Rosenkilde.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kongamato" udgivet af DreamLitt - "Kongamato" udgivet af DreamLitt

Bøger skrevet af Mikala Rosenkilde

Du kan købe to bøger af Mikala Rosenkilde her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan bestille Mikala Rosenkilde bøger i flere formater. Bøgerne af Rosenkilde er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af DreamLitt.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Mikala Rosenkildes "Kongamato"

Det er muligt at købe Mikala Rosenkildes "Kongamato" som lydbog. Mikala Rosenkildes "Kongamato" fås derudover som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter fuldendt køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er på farten. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af DreamLitt.

Mikala Rosenkilde "Kongamato"

"Kongamato" kan købes som ebog. Hvis du køber "Kongamato" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har fuldendt dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er DreamLitt, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mikala Rosenkilde