Bog & idéMikkel Bolt & Dominique Routhier

Bøger skrevet af Mikkel Bolt & Dominique Routhier

Læs mere om Mikkel Bolt & Dominique Routhier
3 produkter
3 produkter
Kapitalisme som religion
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kapitalisme som religionRobert Kurz
132,76 DKK
Hæftet
(1)
Kapitalisme som religion
Det spektakulære samfund
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det spektakulære samfundGuy Debord
165,96 DKK
Hæftet
(1)
Det spektakulære samfund
Strejke
StrejkeRosa Luxemburg
159,95 DKK
Hæftet
(0)
Strejke

Mere om Mikkel Bolt & Dominique Routhier

Du kan kun finde en enkelt bog af Mikkel Bolt & Dominique Routhier her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Monsieur Antipyrine #3". Den er udgivet af Antipyrine på dansk. "Monsieur Antipyrine #3" er desuden tilknyttet serien "Monsieur Antipyrine".

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Mikkel Bolt & Dominique Routhiers "Monsieur Antipyrine #3"

Det er muligt at købe Mikkel Bolt & Dominique Routhiers "Monsieur Antipyrine #3" som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er en del af Routhiers serie "Monsieur Antipyrine". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Antipyrine.

Endnu en af Mikkel Bolt & Dominique Routhier skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Mikkel Bolt & Dominique Routhier