Bog & idéMille Mehlsen

Bøger skrevet af Mille Mehlsen

Læs mere om Mille Mehlsen
0 produkter

Mere om Mille Mehlsen

Der findes en del bøger fra Mille Mehlsen på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Mehlsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Valg der skaber viden" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Valg der skaber viden" udgivet af Gyldendal

Mille Mehlsens bøger

Der er to tilgængelige bøger af Mille Mehlsen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan bestille Mille Mehlsen bøger i udvalgte formater. Mehlsens bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Mille Mehlsens "Valg der skaber viden"

Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Mehlsen, kan du godt glæde dig. Det er Gyldendal Akademisk, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Valg der skaber viden" af Mille Mehlsen

"Valg der skaber viden" kan købes online som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Mille Mehlsen