Bog & idéMohammed Ahsan

Bøger skrevet af Mohammed Ahsan

Læs mere om Mohammed Ahsan
0 produkter

Mere om Mohammed Ahsan

Der er flere bøger af Mohammed Ahsan til salg online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Ahsans seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Offentlighedsloven" udgivet af Djøf Forlag - "Offentlighedsloven med kommentarer" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Offentlighedsloven med kommentarer" udgivet af Djøf Forlag

Mere om Mohammed Ahsans bøger

Du kan finde tre bøger af Mohammed Ahsan her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Bøgerne fra Mohammed Ahsan kan købes i flere forskellige formater. Ahsans bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Mohammed Ahsans "Offentlighedsloven"

"Offentlighedsloven" findes på den digitale boghylde som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og gør, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Djøf Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Mohammed Ahsan "Offentlighedsloven med kommentarer"

Det er muligt at købe Mohammed Ahsans "Offentlighedsloven med kommentarer" som pdf. Endnu en af Mohammed Ahsan fantastiske bøger, som er værd at læse. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Jurist- og Økonomforbundet.
Detaljer
Fulde navn:
Mohammed Ahsan