Bog & idéMona Hvid

Bøger skrevet af Mona Hvid

Læs mere om Mona Hvid
2 produkter
2 produkter
Skriv dit (voksne) barns bog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Skriv dit (voksne) barns bogMona Hvid
127,46 DKK
Paperback
(0)
Skriv dit (voksne) barns bog
Skriv dit (voksne) barns bog
Skriv dit (voksne) barns bogMona Hvid
99,95 DKK
EBOG
(0)
Skriv dit (voksne) barns bog

Mere om Mona Hvid

Mona Hvid har flere forskellige bøger, der kan købes hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Hvid.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Skriv dit (voksne) barns bog" udgivet af Books on Demand - "Skriv dit (voksne) barns bog" udgivet af Books on Demand

Bøger skrevet af Mona Hvid

Du kan købe to bøger af Mona Hvid her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Hvids bøger fås i forskellige formater. Hvids bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af Books on Demand.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Mona Hvids "Skriv dit (voksne) barns bog"

Hos Bog & idé er "Skriv dit (voksne) barns bog" tilgængelig som ebog. "Skriv dit (voksne) barns bog" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Books on Demand.

Mona Hvid "Skriv dit (voksne) barns bog"

Hos Bog & idé er "Skriv dit (voksne) barns bog" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Books on Demand, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mona Hvid