Bog & idéMona Klippenberg

Bøger skrevet af Mona Klippenberg

Læs mere om Mona Klippenberg
3 produkter
3 produkter
Biodiversitet
BiodiversitetMichael Stoltze
299,95 DKK
Indbundet
(2)
Biodiversitet
Flyvende admiraler og andet småkryb
Flyvende admiraler og andet småkrybMichael Stoltze
349,95 DKK
Indbundet
(3)
Flyvende admiraler og andet småkryb
Sommerfuglehave
SommerfuglehaveMichael Stoltze
299,95 DKK
Indbundet
(0)
Sommerfuglehave

Mere om Mona Klippenberg

Der er en del bøger fra Mona Klippenberg tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Klippenberg.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Biodiversitet" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Sommerfuglehave" udgivet af Gyldendal

Mere om Mona Klippenbergs bøger

Du kan finde to bøger af Mona Klippenberg her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Klippenbergs bøger kommer blot som indbundet. Klippenbergs bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Mona Klippenbergs "Biodiversitet"

"Biodiversitet" er til salg som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

"Sommerfuglehave" af Mona Klippenberg

Det er muligt at købe Mona Klippenbergs "Sommerfuglehave" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover tit have smudsomslag. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mona Klippenberg