Bog & idéMyrna Nielsen

Bøger skrevet af Myrna Nielsen

Læs mere om Myrna Nielsen
0 produkter

Mere om Myrna Nielsen

Myrna Nielsen har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Lemvigarkivernes årbog 2016". Det er Books on Demand, der har udgivet den på dansk.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Myrna Nielsens "Lemvigarkivernes årbog 2016"

"Lemvigarkivernes årbog 2016" er tilgængelig online som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Books on Demand.

Endnu en af Myrna Nielsen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Myrna Nielsen