Bog & idéNicole Thualagant Winslow

Bøger skrevet af Nicole Thualagant Winslow

Læs mere om Nicole Thualagant Winslow
2 produkter
2 produkter
Grundbog i idrætssociologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Grundbog i idrætssociologiNicole Thualagant Winslow
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Grundbog i idrætssociologi
Sundhedsfremme i kommuner og lokalsamfund
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sundhedsfremme i kommuner og lokalsamfundNicole Thualagant Winslow
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Sundhedsfremme i kommuner og lokalsamfund

Mere om Nicole Thualagant Winslow

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Nicole Thualagant Winslow. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Winslow.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sundhedsfremme i kommuner og lokalsamfund" udgivet af Gyldendal - "Grundbog i idrætssociologi" udgivet af Munksgaard - "Grundbog i idrætssociologi" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Nicole Thualagant Winslow

Nicole Thualagant Winslow har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan kun købe bøgerne fra Winslow som hæftet. Winslows bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Nicole Thualagant Winslows "Sundhedsfremme i kommuner og lokalsamfund"

"Sundhedsfremme i kommuner og lokalsamfund" kan købes som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Nicole Thualagant Winslow "Grundbog i idrætssociologi"

Det er muligt at købe Nicole Thualagant Winslows "Grundbog i idrætssociologi" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Munksgaard, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Nicole Thualagant Winslow