Bog & idéNiels Christian Nielsen

Bøger skrevet af Niels Christian Nielsen

Læs mere om Niels Christian Nielsen
4 produkter
4 produkter
Din økonomi
Din økonomiNiels Christian Nielsen
299,95 DKK
Hæftet
(1)
Din økonomi
Den lille bog om din økonomi
Den lille bog om din økonomiNiels Christian Nielsen
229,95 DKK
(1)
Den lille bog om din økonomi
Taxiøkonomi
TaxiøkonomiMichael Møller
49,95 DKK
e-bog
(2)
Taxiøkonomi
Aabenraa i gamle dage
Aabenraa i gamle dageNiels Christian Nielsen
169,95 DKK
Hæftet
(0)
Aabenraa i gamle dage

Mere om Niels Christian Nielsen

Der findes mange bøger fra Niels Christian Nielsen til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Nielsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fakta og fordomme om finanssektoren" udgivet af Samfundslitteratur - "Aabenraa i gamle dage" udgivet af Mellemgaard - "Den lille bog om din økonomi" udgivet af Akademisk Forlag - "Din økonomi" udgivet af Akademisk Forlag

Bøger af Niels Christian Nielsen

Du kan bestille fire bøger af Niels Christian Nielsen her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan kun købe Nielsens bøger som hæftet. Bøgerne af Nielsen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Niels Christian Nielsens "Fakta og fordomme om finanssektoren"

Hos Bog & idé er "Fakta og fordomme om finanssektoren" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Samfundslitteratur.

Niels Christian Nielsen "Aabenraa i gamle dage"

Hos Bog & idé er "Aabenraa i gamle dage" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Mellemgaard, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Niels Christian Nielsen