Bog & idéNiels Grubbe

Bøger skrevet af Niels Grubbe

Læs mere om Niels Grubbe
0 produkter

Mere om Niels Grubbe

Der findes mange bøger fra Niels Grubbe tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste udgivelser fra Grubbe.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Boliglejeret" udgivet af Karnov Group Denmark A/S - "Festskrift til Dansk Selskab for Boligret" udgivet af Karnov Group Denmark A/S - "Boliglejeret" udgivet af Karnov Group

Bøger af Niels Grubbe

Du kan købe tre bøger af Niels Grubbe her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan kun købe bøgerne fra Grubbe som hæftet. Grubbes bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Niels Grubbes "Boliglejeret"

Hos Bog & idé er "Boliglejeret" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Karnov Group Denmark A/S.

"Festskrift til Dansk Selskab for Boligret" af Niels Grubbe

Det er muligt at købe Niels Grubbes "Festskrift til Dansk Selskab for Boligret" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Karnov Group Denmark A/S, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Niels Grubbe