Bog & idéNiels Jochumsen

Bøger skrevet af Niels Jochumsen

Læs mere om Niels Jochumsen
1 produkter
1 produkter
Arbejdsskadesikringsloven med kommentarer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Arbejdsskadesikringsloven med kommentarerNiels Henrik Dam
2087,96 DKK
Hardback
(0)
Arbejdsskadesikringsloven med kommentarer

Mere om Niels Jochumsen

Der er bare én bog af Niels Jochumsen tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Arbejdsskadesikringsloven med kommentarer". Det er Karnov Group Denmark A/S, der har publiceret den på dansk.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Arbejdsskadesikringsloven med kommentarer" af Niels Jochumsen

Hos Bog & idé er "Arbejdsskadesikringsloven med kommentarer" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Karnov Group Denmark A/S, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Niels Jochumsen skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Niels Jochumsen