Bog & idéNiels Willert

Bøger skrevet af Niels Willert

Læs mere om Niels Willert
3 produkter
3 produkter
Kristendommens påskefortællinger
Kristendommens påskefortællingerNiels Willert
149,95 DKK
EBOG
(1)
Kristendommens påskefortællinger
Kommentar til Lukasevangeliet
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kommentar til LukasevangelietNiels Willert
322,96 DKK
Indbundet
(0)
Kommentar til Lukasevangeliet
Kommentar til Lukasevangeliet
Kommentar til LukasevangelietNiels Willert
169,95 DKK
EBOG
(0)
Kommentar til Lukasevangeliet

Mere om Niels Willert

Hvis du er på jagt efter en bog skrevet af Niels Willert, har du et stort sortiment online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Willerts seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kristendommens påskefortællinger" i serien "Antikken og kristendommen" udgivet af Eksistensen - "Kristendommens påskefortællinger" i serien "Antikken og kristendommen" udgivet af Eksistensen - "Den korsfæstede konge " i serien "Bibel og historie" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Pilatusbilledet i den antike jødedom og kristendom" i serien "Bibel og historie" udgivet af Universitetsforlaget i Aarhus

Mere om Niels Willerts bøger

Du kan finde fire bøger af Niels Willert her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Bøgerne fra Niels Willert kommer i et udvalg af formater. Niels Willert bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Kristendommens påskefortællinger" af Niels Willert

"Kristendommens påskefortællinger" kan købes online som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen er en del af serien "Antikken og kristendommen". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Eksistensen.

Niels Willert "Kristendommens påskefortællinger"

"Kristendommens påskefortællinger" findes på den digitale boghylde som ebog. Så snart du har færdiggjort købet, kan du altså downloade "Kristendommens påskefortællinger" på din enhed og begynde at læse. Bogen er med i serien "Antikken og kristendommen". Det er Eksistensen, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Niels Willert