Bog & idéNiels Wium Olesen

Bøger skrevet af Niels Wium Olesen

Læs mere om Niels Wium Olesen
6 produkter
6 produkter
Danmark besat
Danmark besatJoachim Lund
349,95 DKK
Indbundet
(2)
Danmark besat
Poul Schlüters Tid 1982-1993
BOEGERTILSTAERKPRIS
Poul Schlüters Tid 1982-1993Niels Wium Olesen og Thorsten Borring Olesen
290,46 DKK
Hardback
(9)
Poul Schlüters Tid 1982-1993
Modstand
ModstandNiels Wium Olesen
129,95 DKK
Indbundet
(5)
Modstand
Danmark under besættelsen
Danmark under besættelsenNiels Wium Olesen
319,95 DKK
Hæftet
(0)
Danmark under besættelsen
Modstand
ModstandNiels Wium Olesen
79,95 DKK
EBOG
(5)
Modstand
Modstand
ModstandNiels Wium Olesen
79,95 DKK
EBOG
(5)
Modstand

Mere om Niels Wium Olesen

Hvis du er på jagt efter en bog fra Niels Wium Olesen, finder du et bredt sortiment online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bøger fra Olesen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Modstand" i serien "100 danmarkshistorier" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Modstand" i serien "100 danmarkshistorier" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Danmark besat" udgivet af Informations Forlag - "Modstand" i serien "100 danmarkshistorier" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Poul Schlüters Tid 1982-1993" udgivet af Gads Forlag - "Historien om Danmark - bind 2" udgivet af DR¤Gad - "Danmark besat" udgivet af Høst & Søn - "Historien om Danmark - Bind 1" udgivet af Gads Forlag - "Danmark besat" udgivet af Informations Forlag

Bøger skrevet af Niels Wium Olesen

Der er ni tilgængelige udgivelser af Niels Wium Olesen hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Niels Wium Olesen kan købes i forskellige formater. Olesens bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Modstand" af Niels Wium Olesen

"Modstand" findes på den digitale boghylde som ebog. "Modstand" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er med i serien "100 danmarkshistorier". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Aarhus Universitetsforlag.

Niels Wium Olesen "Modstand"

Det er muligt at købe Niels Wium Olesens "Modstand" som ebog. Hvis du køber "Modstand" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har afsluttet dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er en del af Olesens serie "100 danmarkshistorier". Det er Aarhus Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Niels Wium Olesen