Bog & idéNina Grønnum

Bøger skrevet af Nina Grønnum

Læs mere om Nina Grønnum
1 produkter
1 produkter
Rødgrød med fløde
BOEGERTILSTAERKPRIS
Rødgrød med flødeNina Grønnum
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Rødgrød med fløde

Mere om Nina Grønnum

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Nina Grønnum. På listen nedenfor ser du Grønnums nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Rødgrød med fløde" udgivet af Akademisk Forlag - "Fonetik og Fonologi" udgivet af Akademisk Forlag - "Rødgrød med fløde" udgivet af Akademisk Forlag - "Rødgrød med fløde" udgivet af Akademisk - "Fonetik og Fonologi" udgivet af Akademisk Forlag

Bøger skrevet af Nina Grønnum

Der er fem tilgængelige bøger af Nina Grønnum hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Grønnums bøger kommer i et udvalg af formater. Grønnums bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Nina Grønnums "Rødgrød med fløde"

Hos Bog & idé er "Rødgrød med fløde" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Akademisk Forlag.

Nina Grønnum "Fonetik og Fonologi"

"Fonetik og Fonologi" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Akademisk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Nina Grønnum