Bog & idéNorm Smallwood

Bøger skrevet af Norm Smallwood

Læs mere om Norm Smallwood
0 produkter

Mere om Norm Smallwood

Her hos Bog & idé tilbyder vi et bredt udvalg af bøger af Norm Smallwood. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Smallwood.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lederskabskoden" udgivet af Gyldendal Business - "Resultatbaseret lederskab" udgivet af Birmar

Mere om Norm Smallwoods bøger

Du kan bestille to bøger af Norm Smallwood her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Smallwoods bøger fås i samtlige formater. Bøgerne af Smallwood er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Norm Smallwoods "Lederskabskoden"

Hos Bog & idé er "Lederskabskoden" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal Business.

"Resultatbaseret lederskab" af Norm Smallwood

Hos Bog & idé er "Resultatbaseret lederskab" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Birmar.
Detaljer
Fulde navn:
Norm Smallwood