Bog & idéOle Skjoldhøj

Bøger skrevet af Ole Skjoldhøj

Læs mere om Ole Skjoldhøj
0 produkter

Mere om Ole Skjoldhøj

Hvis du er på jagt efter en bog fra Ole Skjoldhøj, finder du et bredt sortiment tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste udgivelser fra Skjoldhøj.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Manden i buret" udgivet af Turbine - "Tour de France 1960-1979" udgivet af Turbine - "Tour de France" udgivet af Muusmann forlag - "Tour de France 1940-1959" udgivet af Muusmann Forlag

Bøger af Ole Skjoldhøj

Der er fire tilgængelige udgivelser af Ole Skjoldhøj hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Skjoldhøjs bøger kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Skjoldhøj er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Ole Skjoldhøjs "Manden i buret"

Hos Bog & idé er "Manden i buret" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Turbine.

Ole Skjoldhøj "Tour de France 1960-1979"

Det er muligt at købe Ole Skjoldhøjs "Tour de France 1960-1979" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Turbine, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ole Skjoldhøj