Bog & idéOmar Khajjâm

Bøger skrevet af Omar Khajjâm

Læs mere om Omar Khajjâm
0 produkter

Mere om Omar Khajjâm

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Omar Khajjâm. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Khajjâms seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Rubáiyát" udgivet af Imprimatur - "Rub¯aij¯at" udgivet af Imprimatur

Bøger skrevet af Omar Khajjâm

Der er to tilgængelige bøger af Omar Khajjâm hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Bøgerne fra Khajjâm kommer blot som paperback. Bøgerne af Khajjâm er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Imprimatur.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Omar Khajjâms "Rubáiyát"

Det er muligt at købe Omar Khajjâms "Rubáiyát" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Imprimatur.

"Rub¯aij¯at" af Omar Khajjâm

Det er muligt at købe Omar Khajjâms "Rub¯aij¯at" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Imprimatur, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Omar Khajjâm