Bog & idéPawel Kopijer

Bøger skrevet af Pawel Kopijer

Læs mere om Pawel Kopijer
1 produkter
1 produkter
Mrok we krwi
Mrok we krwiPawel Kopijer
69,95 DKK
Lydbog
(0)
Mrok we krwi

Mere om Pawel Kopijer

Hos Bog & idé kan du blot bestille en enkelt bog af Pawel Kopijer. Bogen hedder "Mrok we krwi". Den er publiceret af SAGA Egmont på pol. "Mrok we krwi" er desuden udgivet i serien "Trylogia Mitrys".

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Pawel Kopijers "Mrok we krwi"

Hos Bog & idé er "Mrok we krwi" tilgængelig som lydbog. Med Pawel Kopijers "Mrok we krwi" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er med i Kopijers serie "Trylogia Mitrys". Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på pol.

Dette er en også en skøn bog fra Kopijer, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Pawel Kopijer