Bog & idéPer Bergfors

Bøger skrevet af Per Bergfors

Læs mere om Per Bergfors
3 produkter
3 produkter
Metode
BOEGERTILSTAERKPRIS
MetodePer Bergfors
237,96 DKK
Hæftet
(0)
Metode
Analyse i praksis
BOEGERTILSTAERKPRIS
Analyse i praksisPer Bergfors
322,96 DKK
Hæftet
(0)
Analyse i praksis
Methods in Marketing and Service
BOEGERTILSTAERKPRIS
Methods in Marketing and ServicePer Bergfors
212,46 DKK
Hæftet
(0)
Methods in Marketing and Service

Mere om Per Bergfors

Hvis du leder efter en bog skrevet af Per Bergfors, finder du et bredt udvalg tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Bergfors.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Analyse i praksis" udgivet af Gyldendal - "Metode" udgivet af Gyldendal - "Erhvervsøkonomisk metode" udgivet af Gyldendal - "Methods in Marketing and Service" udgivet af Gyldendal - "Metode" udgivet af HansReitzels

Bøger af Per Bergfors

Du kan finde fem bøger af Per Bergfors her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Du kan kun finde bøgerne fra Bergfors som hæftet. Bøgerne af Bergfors er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Analyse i praksis" af Per Bergfors

Hos Bog & idé er "Analyse i praksis" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Metode" af Per Bergfors

Det er muligt at købe Per Bergfors' "Metode" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Per Bergfors