Bog & idéPer Darmer

Bøger skrevet af Per Darmer

Læs mere om Per Darmer
2 produkter
2 produkter
Paradigmer i praksis
Paradigmer i praksisBirgit Jordansen & Jens Astrup Madsen (Red.)
459,95 DKK
Hæftet
(0)
Paradigmer i praksis
Valg der skaber viden
BOEGERTILSTAERKPRIS
Valg der skaber videnClaus Nygaard
323,96 DKK
Indbundet
(0)
Valg der skaber viden

Mere om Per Darmer

Hvis du leder efter en bog skrevet af Per Darmer, ser du et bredt sortiment til salg online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Darmers bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Valg der skaber viden" udgivet af Gyldendal - "Paradigmer i praksis" udgivet af DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag - "Paradigmer i praksis" udgivet af Djøf Forlag - "Valg der skaber viden" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Paradigmer i praksis" udgivet af Handelshøjskolens Forlag - "Valg der skaber viden" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Per Darmer

Der er seks tilgængelige bogudgivelser af Per Darmer hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Darmers bøger kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Darmer er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Valg der skaber viden" af Per Darmer

"Valg der skaber viden" er til salg som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover tit have smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Per Darmer "Paradigmer i praksis"

"Paradigmer i praksis" findes på den digitale boghylde som ebog. Hvis du køber "Paradigmer i praksis" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har afsluttet dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Per Darmer