Bog & idéPer E. Holstein

Bøger skrevet af Per E. Holstein

4 produkter
4 produkter
Sår
SårLis Balleby
489,95 DKK
Hæftet
(0)
Sår
Sår
SårLis Balleby
489,95 DKK
Hæftet
(0)
Sår
Diabetes
DiabetesAnders Perner
369,95 DKK
Hæftet
(0)
Diabetes
Ortopædkirurgi
OrtopædkirurgiPeter Muus
569,95 DKK
Indbundet
(0)
Ortopædkirurgi

Mere om Per E. Holstein

Vi har hos Bog & idé flere bøger skrevet af Per E. Holstein. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Holstein.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sår" udgivet af Gyldendal - "Sår" udgivet af - - "Diabetes" udgivet af Gyldendal - "Diabetes" udgivet af Gyldendal - "Ortopædkirurgi" udgivet af Gyldendal - "Sår" udgivet af Gyldendal - "Diabetes" udgivet af Gyldendal Akademisk

Per E. Holsteins bøger

Du kan bestille syv bøger af Per E. Holstein her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Per E. Holstein kommer i samtlige formater. Bøgerne af Holstein er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Sår" af Per E. Holstein

Hos Bog & idé er "Sår" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Per E. Holstein "Sår"

Hos Bog & idé er "Sår" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er -, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Per E. Holstein