Bog & idéPer Herlufsen

Bøger skrevet af Per Herlufsen

Læs mere om Per Herlufsen
1 produkter
1 produkter
Sår
SårLis Balleby
489,95 DKK
Hæftet
(0)
Sår

Mere om Per Herlufsen

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger fra Per Herlufsen. På listen nedenfor har du Herlufsens seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sår" udgivet af Gyldendal - "Kirurgi" i serien "Lærebog for sygeplejestuderende" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Per Herlufsen

Der er to tilgængelige bøger af Per Herlufsen hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Du kan bestille Per Herlufsen bøger i udvalgte formater. Herlufsens bøger er desuden publiceret i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Gyldendal.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Sår" af Per Herlufsen

Hos Bog & idé er "Sår" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Per Herlufsen "Kirurgi"

Det er muligt at købe Per Herlufsens "Kirurgi" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er med i serien "Lærebog for sygeplejestuderende". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Per Herlufsen