Bog & idéPer Johnny Nørrregård

Bøger skrevet af Per Johnny Nørrregård

Læs mere om Per Johnny Nørrregård
0 produkter

Mere om Per Johnny Nørrregård

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger fra Per Johnny Nørrregård. På listen nedenfor har du de nyeste af Nørrregårds bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mekanikerens følgesvend" udgivet af Erhvervskolernes Forlag - "Mekanikerens følgesvend" udgivet af Erhvervskolernes Forlag - "Mekanikerens følgesvend" udgivet af Praxis Forlag A/S - "Mekanikerens følgesvend" udgivet af Erhvervskolernes Forlag - "Mekanikerens følgesvend" udgivet af Erhvervskolernes Forlag

Bøger af Per Johnny Nørrregård

Der er fem tilgængelige bøger af Per Johnny Nørrregård hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Nørrregårds bøger kommer i flere forskellige formater. Nørrregårds bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Mekanikerens følgesvend" af Per Johnny Nørrregård

"Mekanikerens følgesvend" kan købes online som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Erhvervskolernes Forlag.

Per Johnny Nørrregård "Mekanikerens følgesvend"

Hos Bog & idé er "Mekanikerens følgesvend" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Det er Erhvervskolernes Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Per Johnny Nørrregård