Bog & idéPernille Hohnen

Bøger skrevet af Pernille Hohnen

Læs mere om Pernille Hohnen
1 produkter
1 produkter
Det danske samfund
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det danske samfundHans Thor Andersen
509,96 DKK
Hæftet
(0)
Det danske samfund

Mere om Pernille Hohnen

Her hos Bog & idé finder du et bredt sortiment af bøger fra Pernille Hohnen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Hohnen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ledelse af Arbejdsmiljø" udgivet af Akademisk Forlag - "Det danske samfund" i serien "Sociologi" udgivet af Gyldendal

Pernille Hohnens bøger

Du kan finde to bøger af Pernille Hohnen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan kun finde Hohnens bøger som hæftet. Hohnens bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Pernille Hohnens "Ledelse af Arbejdsmiljø"

Hos Bog & idé er "Ledelse af Arbejdsmiljø" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Akademisk Forlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Det danske samfund" af Pernille Hohnen

"Det danske samfund" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Hohnens serie "Sociologi". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Pernille Hohnen