Bog & idéPernille L. Stenby

Bøger skrevet af Pernille L. Stenby

Læs mere om Pernille L. Stenby
4 produkter
4 produkter
Et manipuleret liv
BOEGERTILSTAERKPRIS
Et manipuleret livPernille L. Stenby
248,96 DKK
Paperback
(3)
Et manipuleret liv
Bag spejlet og videre
TILBUD
Bag spejlet og videreKim Heyst
271,96 DKK339,95 DKK
Hardback
(0)
Bag spejlet og videre
Grå magi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Grå magiLene Krog
165,96 DKK
Paperback
(8)
Grå magi
Under huden
BOEGERTILSTAERKPRIS
Under hudenPernille L. Stenby
248,96 DKK
Paperback
(8)
Under huden

Mere om Pernille L. Stenby

Der findes flere bøger af Pernille L. Stenby tilgængelig her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Stenbys nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Under huden" i serien "Mestenes" udgivet af Ulven og Uglen - "Inkarnation" i serien "Mestenes" udgivet af Ulven og Uglen - "Under huden " i serien "Mestenes" udgivet af Ulven og Uglen - "Inkarnation" i serien "Mestenes" udgivet af Ulven og Uglen

Bøger skrevet af Pernille L. Stenby

Pernille L. Stenby har fire bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Stenbys bøger fås i flere formater. Bøgerne af Stenby er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Ulven og Uglen.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Under huden" af Pernille L. Stenby

"Under huden" findes på den digitale boghylde som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Under huden" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er med i Stenbys serie "Mestenes". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Ulven og Uglen.

Pernille L. Stenby "Inkarnation"

Hos Bog & idé er "Inkarnation" tilgængelig som ebog. Hvis du køber "Inkarnation" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har gennemført dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er en del af serien "Mestenes". Det er Ulven og Uglen, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Pernille L. Stenby