Bog & idéPernille Larsen

Bøger skrevet af Pernille Larsen

Læs mere om Pernille Larsen
2 produkter
2 produkter
Knitting for Olive
Knitting for OlivePernille Larsen
349,95 DKK
Indbundet
(0)
Knitting for Olive
Knitting for Olive
Knitting for OlivePernille Larsen
179,95 DKK
EBOG
(0)
Knitting for Olive

Mere om Pernille Larsen

Her hos Bog & idé ser du et bredt udvalg af bøger af Pernille Larsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Larsens nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Knitting for Olive" udgivet af Politikens Forlag - "Det epidemiske samfund" udgivet af Gyldendal - "Den danske model set udefra" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet

Pernille Larsens bøger

Der er tre tilgængelige bøger af Pernille Larsen hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan bestille Pernille Larsen bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Larsen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Pernille Larsens "Knitting for Olive"

Det er muligt at købe Pernille Larsens "Knitting for Olive" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også tit have smudsomslag. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Politikens Forlag.

"Det epidemiske samfund" af Pernille Larsen

"Det epidemiske samfund" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Pernille Larsen