Bog & idéPeter Abrahamson

Bøger skrevet af Peter Abrahamson

1 produkter
1 produkter
Socialpolitik
SocialpolitikJens Lind
509,95 DKK
Hæftet
(0)
Socialpolitik

Mere om Peter Abrahamson

Der findes en del bøger fra Peter Abrahamson online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Abrahamson.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Socialpolitik" udgivet af HansReitzels - "Socialpolitik" udgivet af - - "Socialpolitik " i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af Gyldendal - "Det danske samfund" i serien "Sociologi" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Peter Abrahamson

Du kan finde fire bøger af Peter Abrahamson her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Abrahamsons bøger fås bare som hæftet. Peter Abrahamson bøger er desuden udgivet i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Peter Abrahamsons "Socialpolitik"

"Socialpolitik" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af HansReitzels.

Peter Abrahamson "Socialpolitik"

"Socialpolitik" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er -, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Abrahamson