Bog & idéPeter Greenberg

Bøger skrevet af Peter Greenberg

Læs mere om Peter Greenberg
1 produkter
1 produkter
The Caribbean
The CaribbeanPeter Greenberg
179,95 DKK
HÆFTET
(0)
The Caribbean

Mere om Peter Greenberg

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Peter Greenberg. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Greenberg.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "New Orleans" i serien "Michelin Like a Local" udgivet af Michelin - "Cuba" i serien "Michelin Like a Local" udgivet af Michelin - "Miami & the Keys " i serien "Michelin Like a Local" udgivet af Michelin - "Buenos Aires: Like a Local" i serien "Michelin Like a Local" udgivet af Michelin - "The Caribbean" i serien "Michelin Like a Local" udgivet af Michelin

Peter Greenbergs bøger

Der er fem tilgængelige udgivelser af Peter Greenberg hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Greenberg kommer kun som hæftet. Bøgerne af Greenberg er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Michelin.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"New Orleans" af Peter Greenberg

Det er muligt at købe Peter Greenbergs "New Orleans" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Greenbergs serie "Michelin Like a Local". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Michelin.

Peter Greenberg "Cuba"

Det er muligt at købe Peter Greenbergs "Cuba" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Michelin Like a Local". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Michelin.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Greenberg