Bog & idéPeter Suppli

Bøger skrevet af Peter Suppli

Læs mere om Peter Suppli
0 produkter

Mere om Peter Suppli

Peter Suppli har mange bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Suppli.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tjernobyl" udgivet af Grønningen 1 - "Mærsk - billeder og historier fra 100 år" udgivet af Berlingske Forlag - "Mærsk" udgivet af Politiken Bøger - "Mærsk - manden og magten" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Mere om Peter Supplis bøger

Peter Suppli har fire bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan købe Peter Suppli bøger i samtlige formater. Bøgerne af Suppli er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Tjernobyl" af Peter Suppli

Det er muligt at købe Peter Supplis "Tjernobyl" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Grønningen 1, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Peter Suppli "Mærsk - billeder og historier fra 100 år"

Hos Bog & idé er "Mærsk - billeder og historier fra 100 år" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Berlingske Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Suppli