Bog & idéPia Vivian Pedersen

Bøger skrevet af Pia Vivian Pedersen

Læs mere om Pia Vivian Pedersen
1 produkter
1 produkter
Sundhedsfremme i kommuner og lokalsamfund
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sundhedsfremme i kommuner og lokalsamfundNicole Thualagant Winslow
212,46 DKK
Hæftet
(0)
Sundhedsfremme i kommuner og lokalsamfund

Mere om Pia Vivian Pedersen

Pia Vivian Pedersen har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Sundhedsfremme i kommuner og lokalsamfund". Det er Gyldendal, der har publiceret den på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Pia Vivian Pedersens "Sundhedsfremme i kommuner og lokalsamfund"

Det er muligt at købe Pia Vivian Pedersens "Sundhedsfremme i kommuner og lokalsamfund" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Pia Vivian Pedersen skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Pia Vivian Pedersen