Bog & idéPirkko Raudaskoski

Bøger skrevet af Pirkko Raudaskoski

Læs mere om Pirkko Raudaskoski
1 produkter
1 produkter
Kvalitative metoder
Kvalitative metoderPeter Dahler-Larsen
569,95 DKK
Indbundet
(0)
Kvalitative metoder

Mere om Pirkko Raudaskoski

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Pirkko Raudaskoski. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Raudaskoski.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kvalitative metoder" udgivet af Gyldendal - "Kvalitative metoder" udgivet af HansReitzels - "Diskurs og praksis" udgivet af Samfundslitteratur - "Kvalitative metoder" udgivet af HansReitzels

Pirkko Raudaskoskis bøger

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Pirkko Raudaskoski hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan købe Pirkko Raudaskoski bøger i flere forskellige formater. Raudaskoskis bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Kvalitative metoder" af Pirkko Raudaskoski

Hos Bog & idé er "Kvalitative metoder" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Kvalitative metoder" af Pirkko Raudaskoski

"Kvalitative metoder" er til salg som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er HansReitzels, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Pirkko Raudaskoski