Bog & idéPoul Bæk Pedersen

Bøger skrevet af Poul Bæk Pedersen

Læs mere om Poul Bæk Pedersen
3 produkter
3 produkter
Bror Blixen i Tanganyika
BOEGERTILSTAERKPRIS
Bror Blixen i TanganyikaPoul Bæk Pedersen
190,86 DKK
Paperback
(0)
Bror Blixen i Tanganyika
Bror Blixen i Tanganyika
Bror Blixen i TanganyikaPoul Bæk Pedersen
129,95 DKK
EBOG
(0)
Bror Blixen i Tanganyika
Bror Blixen in Tanganyika
Bror Blixen in TanganyikaPoul Bæk Pedersen
259,95 DKK
Paperback
(0)
Bror Blixen in Tanganyika

Mere om Poul Bæk Pedersen

Vi har hos Bog & idé en del bøger af Poul Bæk Pedersen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Pedersen.
Bøgerne fra Poul Bæk Pedersen tilbydes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Bror Blixen i Tanganyika" udgivet af Books on Demand - "Bror Blixen i Tanganyika" udgivet af Books on Demand - "På jagt efter nyala, kudu og bushbuck" udgivet af BoD - "På jagt efter Nyala, Kudu og Bushbuck" udgivet af Books on Demand - "Spatial transformations" udgivet af Arkitektskolen - "Sustainable compact city" udgivet af Arkitektskolens Forlag - "Arkitektur og plan i den danske velfærdsby 1950-1990" udgivet af Arkitektskolens Forlag - "Rummet og det arkitektoniske objekt" udgivet af Fonden til Udgivelse af Arkitekturværker, Arkitektskolen i Aarhus

Mere om Poul Bæk Pedersens bøger

Du kan købe otte bøger af Poul Bæk Pedersen her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Poul Bæk Pedersen fås i flere formater. Bøgerne af Pedersen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Poul Bæk Pedersens "Bror Blixen i Tanganyika"

"Bror Blixen i Tanganyika" kan købes online som ebog. Med "Bror Blixen i Tanganyika" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Books on Demand, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Poul Bæk Pedersen "Bror Blixen i Tanganyika"

Det er muligt at købe Poul Bæk Pedersens "Bror Blixen i Tanganyika" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Books on Demand.
Detaljer
Fulde navn:
Poul Bæk Pedersen