Bog & idéPoul Bjerregaard

Bøger skrevet af Poul Bjerregaard

Læs mere om Poul Bjerregaard
1 produkter
1 produkter
Økotoksikologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
ØkotoksikologiPoul Bjerregaard
339,96 DKK
Indbundet
(0)
Økotoksikologi

Mere om Poul Bjerregaard

Vi har hos Bog & idé flere bøger skrevet af Poul Bjerregaard. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Bjerregaard.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Økotoksikologi " udgivet af Gyldendal - "Basisbog i økotoksikologi " udgivet af Gads Forlag - "Økotoksikologi" udgivet af Gyldendal - "Økotoksikologi" udgivet af Gyldendal

Poul Bjerregaards bøger

Du kan bestille fire bøger af Poul Bjerregaard her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Bøgerne fra Poul Bjerregaard kan købes i et udvalg af formater. Bøgerne af Bjerregaard er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Poul Bjerregaards "Økotoksikologi "

Det er muligt at købe Poul Bjerregaards "Økotoksikologi " som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover typisk have smudsomslag. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Basisbog i økotoksikologi " af Poul Bjerregaard

Endnu en af Poul Bjerregaard skønne bøger, som er værd at læse. Det er Gads Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Poul Bjerregaard