Bog & idé Poul-Henrik Pedersen

Bøger skrevet af Poul-Henrik Pedersen

Læs mere om Poul-Henrik Pedersen
1 produkter
1 produkter
400 kvikke tacklinger 2019
400 kvikke tacklinger 2019 Poul-Henrik Pedersen
79,95 DKK
EBOG
(0)
400 kvikke tacklinger 2019

Mere om Poul-Henrik Pedersen

Der er blot én bog af Poul-Henrik Pedersen tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "400 kvikke tacklinger 2019". Den er publiceret af Forlaget Mellemgaard på dansk.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Poul-Henrik Pedersens "400 kvikke tacklinger 2019"

Det er muligt at købe Poul-Henrik Pedersens "400 kvikke tacklinger 2019" som ebog. Med "400 kvikke tacklinger 2019" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Forlaget Mellemgaard, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Poul-Henrik Pedersen skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Poul-Henrik Pedersen