Bog & idéPoul Pedersen

Bøger skrevet af Poul Pedersen

1 produkter
1 produkter
Fotografens Århus
Fotografens Århus Poul Pedersen
149,95 DKK
HARDBACK
(0)
Fotografens Århus

Mere om Poul Pedersen

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger fra Poul Pedersen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste udgivelser fra Pedersen.
Bøgerne fra Poul Pedersen findes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "De sidste år Sidste år 2016" udgivet af Forlaget * asterisk - "EPHEMERA MUNDI" udgivet af Antipyrine - "The Maussolleion at Halikarnassos. The Maussolleion terrace and accessory structures " i serien "Jutland Archaeological Society publications" udgivet af Jutland Archaeological Society - "REGN-SKOV" udgivet af *[asterisk] & Antipyrine Distribution - "Lys og bevægelse Spejlvendt eller retvendt" udgivet af Forlaget '94 - "Uden Negativ" udgivet af Forlaget '94 - "The Maussolleion at Halikarnassos" i serien "Jysk Arkæologisk Selskabs skrifter" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Fotografens Århus " udgivet af Århus Byhistoriske Udvalg

Bøger af Poul Pedersen

Du kan finde otte bøger af Poul Pedersen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan købe Poul Pedersen bøger i flere forskellige formater. Poul Pedersen bøger er desuden opdelt i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"De sidste år Sidste år 2016" af Poul Pedersen

Det er muligt at købe Poul Pedersens "De sidste år Sidste år 2016" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget * asterisk.

"EPHEMERA MUNDI" af Poul Pedersen

Hos Bog & idé er "EPHEMERA MUNDI" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Det er Antipyrine, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Poul Pedersen