Bog & idéRobert Crawley

Bøger skrevet af Robert Crawley

Læs mere om Robert Crawley
2 produkter
2 produkter
Konstantinopels fald
Konstantinopels faldRoger Crowley
99,95 DKK
EBOG
(3)
Konstantinopels fald
Sidste forestilling
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sidste forestillingRobert Crawley
118,96 DKK
Hæftet
(0)
Sidste forestilling

Mere om Robert Crawley

Der er en del bøger af Robert Crawley online her hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de nyeste af Crawleys bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Konstantinopels fald" udgivet af Rosenkilde & Bahnhof - "Sidste forestilling" i serien "En klassisk Roderick Alleyn-krimi" udgivet af Rosenkilde & Bahnhof - "Sidste forestilling " i serien "En klassisk Roderick Alleyn-krimi" udgivet af Rosenkilde & Bahnhof

Bøger skrevet af Robert Crawley

Der er tre tilgængelige udgivelser af Robert Crawley hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Robert Crawley kommer i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Crawley opdelt i serier, og de er udgivet af Rosenkilde & Bahnhof.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Robert Crawleys "Konstantinopels fald"

Hos Bog & idé er "Konstantinopels fald" tilgængelig som e-bog. Med "Konstantinopels fald" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Rosenkilde & Bahnhof, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Sidste forestilling" af Robert Crawley

Hos Bog & idé er "Sidste forestilling" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "En klassisk Roderick Alleyn-krimi". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Rosenkilde & Bahnhof.
Detaljer
Fulde navn:
Robert Crawley