Bog & idéRobert Perey

Bøger skrevet af Robert Perey

Læs mere om Robert Perey
1 produkter
1 produkter
Ecological Imaginaries Reframing Organisation
Ecological Imaginaries Reframing OrganisationRobert Perey
489,95 DKK
Paperback
(0)
Ecological Imaginaries Reframing Organisation

Mere om Robert Perey

Der findes en del bøger fra Robert Perey til salg hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Pereys udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Ecological Imaginaries Reframing Organisation" i serien "Advances in organization studies" udgivet af CBS Press - "Ecological imaginaries reframing organisation" i serien "Advances in organization studies" udgivet af CBS Press

Bøger skrevet af Robert Perey

Der er to tilgængelige bøger af Robert Perey hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan finde Robert Perey bøger i et udvalg af formater. Pereys bøger er desuden publiceret i en serie, og er udgivet af følgende forlag: CBS Press.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Ecological Imaginaries Reframing Organisation" af Robert Perey

Det er muligt at købe Robert Pereys "Ecological Imaginaries Reframing Organisation" som ebog. Med "Ecological Imaginaries Reframing Organisation" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er med i serien "Advances in organization studies". Det er CBS Press, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på engelsk.

"Ecological imaginaries reframing organisation" af Robert Perey

"Ecological imaginaries reframing organisation" er til salg som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er en del af Pereys serie "Advances in organization studies". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af CBS Press.
Detaljer
Fulde navn:
Robert Perey