Bog & idéRolf Kenneth Aristos

Bøger skrevet af Rolf Kenneth Aristos

Læs mere om Rolf Kenneth Aristos
0 produkter

Mere om Rolf Kenneth Aristos

Du kan kun bestille en enkelt bog af Rolf Kenneth Aristos her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Videnskabens paradigmeskift". Den er publiceret af Sankt Ansgars Forlag på dansk. "Videnskabens paradigmeskift" er desuden udgivet i serien "Visdomsbøgerne".

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Rolf Kenneth Aristos' "Videnskabens paradigmeskift"

"Videnskabens paradigmeskift" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "Visdomsbøgerne". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Sankt Ansgars Forlag.

Endnu en af Rolf Kenneth Aristos fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Rolf Kenneth Aristos