Bog & idéRoxane Gay

Bøger skrevet af Roxane Gay

Læs mere om Roxane Gay
2 produkter
2 produkter
Bogen om magt
BOEGERTILSTAERKPRIS
Bogen om magtClaire Saunders m.fl.
165,96 DKK
Hardback
(2)
Bogen om magt
Looking Writing Reading Looking
BOEGERTILSTAERKPRIS
Looking Writing Reading LookingGunnhild Øyehaug
248,96 DKK
Indbundet
(1)
Looking Writing Reading Looking

Mere om Roxane Gay

Der findes flere forskellige bøger skrevet af Roxane Gay til salg online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de nyeste af Gays udgivelser.
Bøgerne fra Roxane Gay findes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Looking Writing Reading Looking" udgivet af Strandberg Publishing - "Dea Trier Mørch" udgivet af Strandberg Publishing - "Looking Writing Reading Looking" udgivet af Strandberg Publishing - "Sult" udgivet af Grif - "Sult" udgivet af Grif - "Sult" udgivet af Grif

Roxane Gays bøger

Du kan finde seks bøger af Roxane Gay her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan købe Roxane Gay bøger i et udvalg af formater. Gays bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Roxane Gays "Looking Writing Reading Looking"

Hos Bog & idé er "Looking Writing Reading Looking" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Strandberg Publishing.

Roxane Gay "Dea Trier Mørch"

Hos Bog & idé er "Dea Trier Mørch" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Strandberg Publishing.
Detaljer
Fulde navn:
Roxane Gay